Επαγγελματικές στεροειδείς σκόνες κατασκευής, στεροειδές υγρό εγχύσεων, πεπτίδια, HGH176-191, Sarms, φαρμακευτικές πρώτες ύλες (Phenacetin), GBL, τοπικά αναισθητικά, BB, BA κ.λπ.

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
 • Product Details

Procaine τοπικά φάρμακα αναισθητικού υδροχλωριδίου

Procaine Hydrochloride Local Anesthetic Drugs

Μεγάλες Εικόνας :  Procaine τοπικά φάρμακα αναισθητικού υδροχλωριδίου

Verified Supplier

Made in China

Verified Supplier

Made in China

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 51-05-8 Θύρα: Hongkong
Εμφάνιση: Σκόνη Χρώμα: Λευκό
μάρκα: ΣΤΕΡΟΕΙΔΈΣ NJBN Χρήση: χρησιμοποιημένος στη διήθηση, τη σπονδυλική στήλη και την αναισθησία διεξαγωγής.

Procaine φαρμάκων αναισθητικού CAS 51-05-8 τοπικό υδροχλωρίδιο για την τοπική αναισθησία

 

 

Τοπική γρήγορη λεπτομέρεια φαρμάκων αναισθητικού:

 

Όνομα προϊόντων Procaine HCL
Αλλιώς Procaine υδροχλωρίδιο aminocaine anadolor atoxicocaine
CAS ΑΡΙΘ. 51-05-8
EINECS 200-077-2
Σημείο τήξης 155-156 °C
Δοκιμή 99%
Αποθήκευση Σκιάζοντας, περιορισμένη συντήρηση
Εμφάνιση Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Βαθμός Φαρμακευτικός βαθμός
Εμπορικό σήμα ΣΤΕΡΟΕΙΔΈΣ NJBN
Χρόνος παράδοσης Μέσα σε 24 ώρες επάνω στην παραλαβή της πληρωμής
Ναυτιλία EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS
Χρήση Procaine το υδροχλωρίδιο είναι ένα είδος τοπικών αναισθητικών, για την τοπική αναισθησία, το φραγμό νεύρων κ.λπ., μπορεί να εμποδίσει τη διεξαγωγή των ινών νεύρων με την επίδραση αναισθητικού, την ισχυρή λειτουργία, τη χαμηλή τοξικότητα, και κανέναν εθισμό, αλλά το δέρμα, βλεννώδης δύναμη διείσδυσης μεμβρανών είναι αδύνατο, μη κατάλληλο για την αναισθησία επιφάνειας, που χρησιμοποιείται κλινικά στη διήθηση, τη σπονδυλική στήλη και την αναισθησία διεξαγωγής.

 

Τοπική προδιαγραφή φαρμάκων αναισθητικού:

 

COA:

 

Όνομα προϊόντων Procaine HCL
Εμφάνιση Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Δοκιμή (C13H20N2O2·HCL) 99,0% έως 101,0% 99.5%
Σημείο τήξης 153~158℃ 156.5~157.0℃
Βαριά μέταλλα ≤20ppm <5ppm
Οξύτητα ≤0.02N NaOH 0.5ml 0.3ml
Χρωματογραφική αγνότητα Δευτεροβάθμιο spots≤0.5%, sum≤1.0% Προσαρμόζεται
Απώλεια στην ξήρανση ≤1.0% 0,06%
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη ≤0.15% 0,03%
Βακτηριακές ενδοτοξίνες ≤0.6EU/mg <0.6EU/mg

 

HPLC:

 

Procaine τοπικά φάρμακα αναισθητικού υδροχλωριδίου

 

Τοπική περιγραφή προϊόντων φαρμάκων αναισθητικού:

 

 • PROCAINE το ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΔΙΟ είναι ένα τοπικό αναισθητικό του τύπου εστέρα που έχει μια αργή αρχή και μια σύντομη διάρκεια της δράσης. Χρησιμοποιείται κυρίως για την αναισθησία διήθησης, το περιφερειακό φραγμό νεύρων, και το νωτιαίο φραγμό. (Από Martindale, η πρόσθετη φαρμακοποιία, 30ο ed, p1016).
 • Το υδροχλωρίδιο Procine είναι η αλατισμένη μορφή υδροχλωριδίου procaine, ένα βενζοϊκό όξινο παράγωγο με το τοπικό αναισθητικό και αντιαρρυθμικές ιδιότητες. Procaine δεσμεύει και εμποδίζει τα τάση-περιορισμένα κανάλια νατρίου, με αυτόν τον τρόπο εμποδίζοντας την ιοντική ροή που απαιτείται για την έναρξη και τη διεξαγωγή των ωθήσεων. Επιπλέον, αυτός ο πράκτορας αυξάνει το ηλεκτρικό κατώτατο όριο διέγερσης, μειώνει το ποσοστό ανόδου της δυνατότητας δράσης και επιβραδύνει τη διάδοση ώθησης νεύρων με αυτόν τον τρόπο προκαλώντας την απώλεια αίσθησης.
 • Procaine το HCL (procaine υδροχλωρίδιο) είναι το ενεργό συστατικό σε Gerovital H3 (GH3) και στο Vitacels 3 μέχρι 8. Procaine το HCL αναλύει γρήγορα από τα ένζυμα στο ρεύμα αίματος σε PABA και DEAE. Το PABA και DEAE κλίνονται γρήγορα και αφαιρούνται από το αίμα και εκκρίνονται από το σώμα. Λόγω αυτό το procaine το HCL και τα προϊόντα διακοπής του (μεταβολίτες) είναι ανίκανα να πάρουν στα κύτταρα σε οποιαδήποτε μεγάλη ποσότητα να παραγάγουν τα οφέλη. Procaine HC θα παραγάγει μερικά οφέλη από μόνο του, αλλά είναι πολύ περιορισμένα.

Τοπική εφαρμογή φαρμάκων αναισθητικού:

 

 • Procaine το HCL είναι ένα τοπικό φάρμακο αναισθητικού της αμινο ομάδας εστέρα. Χρησιμοποιείται πρώτιστα για να μειώσει τον πόνο της ενδομυϊκής έγχυσης της πενικιλίνης, και χρησιμοποιείται επίσης στην οδοντιατρική. Εξ αιτίας της πανταχού παρουσίας του εμπορικού φίρματος Novocain, σε μερικές περιοχές procaine αναφέρεται γενικά ως novocaine. Ενεργεί κυρίως από την ύπαρξη blocker καναλιών νατρίου. Σήμερα χρησιμοποιείται θεραπευτικά σε μερικές χώρες λόγω συμπαθολυτικός, αντιφλεγμονώδης του, του ραντίσματος που ενισχύουν, και της διάθεσης που ενισχύει τα αποτελέσματα.
 • Procaine το HCL υποδεικνύεται για την παραγωγή της τοπικών ή περιφερειακών αναλγησίας και της αναισθησίας από την τοπική διήθηση και τις περιφερειακές τεχνικές φραγμών νεύρων.
 • Η εφαρμογή procaine οδηγεί στην κατάθλιψη της νευρωνικής δραστηριότητας. Η κατάθλιψη αναγκάζει το νευρικό σύστημα για να γίνει υπερευαίσθητο παράγοντας την ανησυχία και το τίναγμα, οδηγώντας στον ανήλικο στους αυστηρούς σπασμούς. οι μελέτες για τα ζώα έχουν παρουσιάσει τη χρήση procaine που οδηγείται στην αύξηση της ντοπαμίνης και τα επίπεδα σεροτονίνης στα ζητήματα brain.other μπορούν να εμφανιστούν λόγω της ποικίλης μεμονωμένης ανοχής procaine στη δόση. η νευρικότητα και ο ίλιγγος μπορούν να προκύψουν από τη διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην αναπνευστική αποτυχία εάν. Procaine μπορεί επίσης να προκαλέσει την αποδυνάμωση myocardium που οδηγεί στην καρδιακή σύλληψη.
 • Procaine μπορεί επίσης να προκαλέσει τις αλλεργικές αντιδράσεις αναγκάζοντας τα άτομα για να έχει τα προβλήματα με την αναπνοή, τις αναφυλαξίες, και τη διόγκωση. οι αλλεργικές αντιδράσεις procaine δεν είναι συνήθως σε απάντηση το ίδιο procaine, αλλά στο μεταβολίτη της PABA. Περίπου το ένα σε 3000 ανθρώπους έχει μια άτυπη μορφή pseudocholinesterase, [παραπομπή που απαιτείται] που δεν υδρολύει τα αναισθητικά εστέρα όπως procaine, με συνέπεια μια παρατεταμένη περίοδο υψηλών επιπέδων του αναισθητικού στο αίμα και την αυξανόμενη τοξικότητα.

 

Οδηγός διαταγής

 

 • Q1: Η ποιότητα των προϊόντων σας έχει εγκριθεί από το εργαστήριο τρίτου;

Α: Ναι, όλα τα προϊόντα εξετάζονται αυστηρά από QC μας, επιβεβαιώνονται από το QA και εγκρίνονται από το εργαστήριο τρίτων στην Κίνα, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, το UK, την Ιταλία, τη Γαλλία κ.λπ. Έτσι θα βεβαιωθείτε με την καλή ποιότητα εάν μας επιλέξετε.

 

Procaine τοπικά φάρμακα αναισθητικού υδροχλωριδίου
 

 • Q2: Υπάρχει οποιαδήποτε έκπτωση;

Α: Ναι, για τη μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με την καλύτερη τιμή.
 

 • Q3: Πόσο καιρό παίρνει στα αγαθά έφθασε;

Α: Είναι ανάλογα με τη θέση σας, για τη μικρή διαταγή, παρακαλώ αναμείνετε 5-7 ημέρες από DHL, το UPS, TNT, FEDEX, μαζική διαταγή EMS.for, παρακαλώ επιτρέπει 5-8 ημέρες αεροπορικώς, 20-35 ημέρες θαλασσίως.

 

Καυτά πωλώντας προϊόντα:

 

ΣΕΙΡΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ
  Τεστοστερόνη enanthate CAS: 315-37-7
  Τεστοστερόνη CAS: 58-22-0
  Οξικό άλας τεστοστερόνης CAS: 1045-69-8
  Propionate τεστοστερόνης CAS: 57-85-2
  Τεστοστερόνη cypionate CAS: 58-20-8
  Τεστοστερόνη phenylpropionate CAS: 1255-49-8
  Mestanolone CAS: 521-11-9
NANDROLONE ΣΕΙΡΑ
  Nandrolone CAS: 434-22-0
  Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
  Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
TRENBOLONE ΣΕΙΡΑ
  Οξικό άλας Trenbolone (Finaplix h/Revalor-χ) CAS: 10161-34-9
  Trenbolone Enanthate (parabolan) CAS: 10161-33-8
  Metribolone (Methyltrienolone) CAS: 965-93-5

 

Πώς να προχωρήσει οι διαταγές σας:

 

 • Step1: Παρακαλώ κοινοποιήστε σε με τα στοιχεία που είστε ευνοϊκοί, ποσότητες, και η χώρα προορισμού.
 • Step2: Επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες, και μας προσφέρετε τη διαταγή αγοράς.
 • Step3: Στέλνουμε την τιμή λεπτομέρειας του προϊόντος μας και προσφέρουμε την κατάλληλη μέθοδο ναυτιλίας για την αναφορά.
 • Step4: Επιβεβαιώνετε τη διαταγή και πληρώνετε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας στέλνετε το λεπτομερές contactinginformation, συμπεριλαμβανομένης της επαφής του προσώπου/της επιχείρησης, της διεύθυνσης, του κινητού αριθμού, του ταχυδρομικού κώδικα και των ειδικών απαιτήσεών σας.
 • Step5: Τακτοποιούμε την αποστολή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, και ο κώδικας καταδίωξης θα προσφερθεί μετά από να απαιτήσει την πληρωμή μέσα σε 24h, κατόπιν μπορείτε να ακολουθήσετε το δέμα σας ανά πάσα στιγμή.
 • Step6: Προσφέρουμε την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων αφότου λαμβάνετε το δέμα.

 

Επαφή των πληροφοριών:

Πρόσωπο επαφών: Τερέζα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το teresa@chembj.com

Whatsapp: +86-17327095740

Ιστοχώρος: το www.realanabolicsteroids.com

 

Γεια, είμαι η Τερέζα, καθεμία παίρνει τις παρόμοιες λέξεις, τι θέλω να πω ότι είναι: Ακριβώς μου δώστε μια πιθανότητα, έχει ακριβώς μια δοκιμή σε με, ίσως θα πάρετε μια μεγάλη έκπληξη σε με, έρχεστε να μας ενώσετε, φιλαράκος!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: CPSS

Τηλ.:: +8617327093119

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)