Επαγγελματικές στεροειδείς σκόνες κατασκευής, στεροειδές υγρό εγχύσεων, πεπτίδια, HGH176-191, Sarms, φαρμακευτικές πρώτες ύλες (Phenacetin), GBL, τοπικά αναισθητικά, BB, BA κ.λπ.

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
  • Product Details

Στεροειδή απώλειας βάρους Rimonabant

Rimonabant 	Weight Loss Steroids

Μεγάλες Εικόνας :  Στεροειδή απώλειας βάρους Rimonabant

Verified Supplier

Made in China

Verified Supplier

Made in China

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 168273-06-1 Αλλιώς: Acomplia
MF: C22H21Cl3N4O MW: 500.25
Εμφάνιση: κρυστάλλινη σκόνη Καθαρότητας: 99%
Χρώμα: Λευκό αγοράς: Παγκόσμια

99% στεροειδή Rimonabant CAS 168273-06-1 απώλειας βάρους αγνότητας για το παχύ κάψιμο
 
 

- Τι είναι rimonabant; -

 

  • Το Acomplia (rimonabant) ήταν το πρώτο σε μια νέα κατηγορία θεραπευτικών πρακτόρων αποκαλούμενων Blockers cannabinoid-1 δέκτη (CB1).

 

  • Το Acomplia μελετήθηκε για τη χρήση στην επεξεργασία της παχυσαρκίας και των σχετικών όρων.

 

- Βασικές πληροφορίες -

 

Όνομα προϊόντων Rimonabant
Αλλιώς ACOMPLIA RIMONABANT RIMONABANT (ACOMPLIA, SR141716) 5 (4-Chlorophenyl) -1 - (dichlorophenyl 2,4) μεθυλικός-ν-piperidinopyrazole-3-carboxamide -4 1H-Pyrazole-3-carboxamide, 5 - (chlorophenyl 4) (2, dichlorophenyl 4) -4 μεθυλικός-ν-1-piperidinyl -1- 5 - (4-Chlorophenyl) -1 - (2, dichlorophenyl 4) μεθυλικός-ν-1-piperidinyl-1H-pyrazole-3-carboxamide -4 281 SR 141716
Αριθμός CAS 168273-06-1
MF C22H21Cl3N4O
MW 500.25
Μοριακό strusture Στεροειδή απώλειας βάρους Rimonabant
Αγνότητα ≥ 99%
Εμφάνιση Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Χρήση Το Rimonabant είναι εκλεκτικός αντίπαλος CB1 με IC50 13,6 NM και EC50 17,3 NM σε hCB1 η μεμβράνη HEK 293.
Κατηγορίες προϊόντων Στεροειδή απώλειας βάρους  Απώλεια βάρους SR141716

 

- Εφαρμογή -

 

  • Το Acomplia μελετήθηκε για να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικός στη διατροφή και την άσκηση για να θεραπεύσει τους παχύσαρκους ή υπέρβαρους ασθενείς που πάσχουν από τον τύπο - διαβήτης 2 και ανώμαλα επίπεδα λίπους στο αίμα.

 

  • Το Sanofi υποστήριξε ότι Acomplia θα μπορούσε επίσης να αποτρέψει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής πάθησης.

 

  • Οι ασθενείς με τη μεγάλη περιφέρεια μέσης (102 εκατ. στους άνδρες και 88 εκατ. στις γυναίκες) ειπώθηκαν στο περισσότερο όφελος από τη λήψη του φαρμάκου.

 

- Πώς απασχολείται σε Acomplia; -

 

  1. Το Acomplia ενεργεί με επιλεκτικά να εμποδίσει τους δέκτες CB1 που βρίσκονται στον εγκέφαλο και στα περιφερειακά όργανα σημαντικά στη γλυκόζη και το μεταβολισμό λιπιδίων (ή λίπους), συμπεριλαμβανομένου του λιπαρού ιστού, το συκώτι, το γαστροεντερικό κομμάτι και το μυ.
  2. Το Acomplia σβήνει τα ίδια κυκλώματα εγκεφάλου που καθιστούν τους ανθρώπους πεινασμένους όταν καπνίζουν τις καννάβεις.
  3. CB1 αποκλεισμός δεκτών με τις πράξεις Acomplia για να μειώσει την υπερδραστηριότητα του συστήματος endocannabinoid (σύστημα ΕΚ). 3, σύστημα 4The ΕΚ είναι ένα πρόσφατα χαρακτηρισμένο φυσιολογικό σύστημα που περιλαμβάνει τους δέκτες όπως ο δέκτης CB1 και έχει αποδειχθεί για να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του βάρους σωμάτων και στον έλεγχο της ενεργειακής ισορροπίας, καθώς επίσης και το μεταβολισμό γλυκόζης και λιπιδίων (ή λίπους).

 
- Πλεονέκτημα -
 

Εξασφάλιση ποιότητας Με τα έτη μας εμπειρίας, προηγμένης τεχνολογίας και συνεχούς έρευνας, η ποιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι πολύ καλό. Εάν είναι μια σκόνη, ή υγρό, ναι, όλοι ξέρουμε, το υγρό μας καλύτερα.
Ασφαλής μεταφορά Ο τρόπος μεταφοράς μας λαμβάνεται σύμφωνα με την κατάσταση κάθε χώρας είναι διαφορετική μεταφορά, ενώ η συσκευασία μας, σύμφωνα με την πιό πρόσφατη τελωνειακή κατάσταση, ενημερωμένη συνεχώς, βελτίωσε τη συσκευασία μας, εμείς εγγυάται ότι την λαμβάνετε μέσα σε 3-5 στο προϊόν σας.
Η ποικιλομορφία προϊόντων Τα προϊόντα μας είναι σκόνες και τα υγρά, ναι, αδελφοί, η επίδραση του υγρού είναι πολύ καλά, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το υγρό, έτσι είστε πολύ τυχεροί, αγοράζετε τη σκόνη μας, μπορούμε να σας πούμε τη μέθοδο παραγωγής το υγρό εάν αγοράσετε ένα υγρό, θα σας πούμε πώς να φιλτραρίσουμε. Απολύτως εγγυώμαστε ότι μπορείτε πολύ ακίνδυνα να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας.

 

  • Καυτό προϊόν σειράς τεστοστερόνης:

 

Όνομα προϊόντων Αριθμός CAS
Τεστοστερόνη 58-22-0
Τεστοστερόνη enanthate 315-37-7
Οξικό άλας τεστοστερόνης 1045-69-8
Propionate τεστοστερόνης 57-85-2
Τεστοστερόνη cypionate 58-20-8
Τεστοστερόνη phenylpropionate 1255-49-8
Τεστοστερόνη isocaproate 15262-86-9
Τεστοστερόνη decanoate 5721-91-5
Τεστοστερόνη undecanoate 5949-44-0
Methyltestosterone (17-άλφα-μεθυλικός-τεστοστερόνη) 65-04-3
Methyltestosterone (17-methyltestosterone) 58-18-4
Methyltestosterone 1039-17-4
Turinabol (οξικό άλας 4-Chlorotestosterone, οξικό άλας Clostebol) 855-19-6
Προφορικό turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) 2446-23-3
Mestanolone 521-11-9
Stanolone (androstanolone) 521-18-6
Mesterolone (Proviron) 1424-00-6
Fluoxymesterone (Halotestin) 76-43-7


- Γιατί στεροειδές ανάγκης; -
 
Η ιδέα ότι η χρήση των αναβολικών στεροειδών είναι «κακή» είναι ένας αβάσιμος μύθος. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία αντικειμενική απόδειξη ότι τα στεροειδή είναι κακά. 99% εκείνοι που οδηγούν στα «στεροειδή είναι ανθυγειινή» μόδα δεν έχει καμία γείηνη ιδέα ποια στεροειδή κάνουν ακόμη και.


Λέτε ότι ξέρετε ότι είναι «κακοί» για τους αθλητές. Πώς είναι κακοί; Τι κάνουν αυτόν είναι τόσο κακοί; Γνωρίσατε ότι οι κίνδυνοι για την υγεία που περιλαμβάνονται με τη λήψη της aspirin είναι μεγαλύτεροι από αυτό Anavar;
 
Τα στεροειδή είναι καλά για διάφορους λόγους:
 

(1) Έχουν τις θεραπεύοντας ιδιότητες. Οι αθλητές βάζουν τους οργανισμούς τους μέσω περισσότερης πίεσης σε μια εποχή του επιλεγμένου αθλητισμού τους από οι περισσότεροι άνθρωποι σε 10 έτη. Οι ενώσεις όπως η βοήθεια Deca πραγματικά αποκαθιστούν τις ενώσεις μετά από τις κατ'ασυνήθιστο τρόπο αγχωτικές περιόδους.
(2) Οι γιατροί δίνουν συνήθως τους ασθενείς Anavar του AIDS για να βοηθήσουν να αποκαταστήσουν τους οργανισμούς που ερημώνονται από τη μυϊκή ατροφία.
(3)

Η χρήση της τεστοστερόνης, και τα derivitives της μπορούν να παρατείνουν τη σταδιοδρομία ενός αθλητή και να επιτρέψουν σε έναν γηράσκοντα αθλητή για να συνεχίσουν τι αγαπά σε ένα υψηλό επίπεδο.

 
Είναι ένα πράγμα για να παραβεί τους κανόνες και να πάρει τις απαγορευμένες ουσίες - αλλά να πει ότι τα στεροειδή είναι ανθυγειινά δεν είναι ακριβώς αληθινό. Το επιχείρημα πέρα από αυτό πρέπει να είναι για την ηθική της λήψης των στεροειδών - όχι τα ζητήματα υγείας.
 
Έχω πολλούς φίλους που είναι σε HRT - παίρνουν τις ορισμένες εγχύσεις τεστοστερόνης για να τις βοηθήσουν να αισθανθούν κανονικές.
Τα στεροειδή δεν είναι εθιστικά. Δεν βλέπετε τους στεροειδείς τοξικομανείς στις οδούς, και δεν ληστεύουν τα καταστήματα, ή τις μικρές ηλικιωμένες κυρίες, για να πάρουν μια στεροειδή αποτύπωση.
 
Στεροειδή απώλειας βάρους Rimonabant

 


Τίποτα θέλει να με ζητήσει, ακριβώς να με έρθει σε επαφή με, η Gloria είναι εδώ ~

Στοιχεία επαφής:

 

Skype: gearmanager1

Αυτό που είναι App: +8617327096639

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το gloria@chembj.com

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: CPSS

Τηλ.:: +8617327093119

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)