Επαγγελματικές στεροειδείς σκόνες κατασκευής, στεροειδές υγρό εγχύσεων, πεπτίδια, HGH176-191, Sarms, φαρμακευτικές πρώτες ύλες (Phenacetin), GBL, τοπικά αναισθητικά, BB, BA κ.λπ.

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας αρρενογόνα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αρρενογόνα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι μια unforgetable εμπειρία. Ήμουν έκπληξη για τη διακριτική συσκευασία και τη γρήγορη παράδοση όταν διατάζω στην πρώτη φορά!

—— Aitor parazation-Κάτω Χώρες

Η συνήθεια περασμάτων ασφάλειας, η συμπαθητική συσκευασία και η έξοχη ποιότητα είναι καλύτερες ευνοϊκές μου. Ναι, μπορούν να το κάνουν και έχουν κάνει αυτός. Είμαι τόσο ευτυχής…

—— Michael decapvcca-UK

Ι fazer COM Eric negócios, ele sempre responsável por seus é clientes. Apuros cheguei Quando em, ele iria εγώ ajudar ένα resolvê-Los. melhor sentir-SE

—— PRISCILLA DE OLIVEIRA-Brasil

Είμαι Online Chat Now

Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd
Τέλειο εργαστήριο Εξοπλισμός εργαστηρίων Δοκιμή οργάνων ελέγχου Περιβάλλον Γραφείου Εξοπλισμός ποικιλίας Συλλέξτε τα στοιχεία Το εργοστάσιό μας παράγουν γραμμής

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΣΤΕΡΟΕΙΔΈΣ NJBN
Αριθμός Υπαλλήλων : 301~500
Ετήσιες πωλήσεις : 20million-50million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Η υπηρεσία μας:
 
Η Co. βιοτεχνολογίας του Ναντζίνγκ Bangnuo, ΕΠΕ είναι καλά πληροφορημένη, αποδοτική, γρήγορη & ανταγωνιστική. Παρέχουμε όλα τα είδη στεροειδών σκονών, υγρό εγχύσεων, πεπτίδια, HGH, SARMS για και από τη σφαιρική γυμναστική εκπαιδευτικός matkets. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε τις φαρμακευτικές πρώτες ύλες και τους μεσάζοντές της για την ικανότητα υγείας σας. Φυσικά, GBL και το phenacetin είναι ένα είδος κύριων προϊόντων μας στην επιχείρησή μας. 
 
Όλοι οι στόχοι αναλαμβάνονται με την ακριβή εμπιστευτικότητα και λειτουργούν στο πλαίσιο των συμφωνιών εμπιστευτικότητας που τίθενται σε ισχύ οπουδήποτε απαιτημένος.
 
Τα προγράμματα που αντιμετωπίζονται από μας είναι με όλο το πάθος και ο ζήλος, μπορεί αυτό να είναι πρόσβαση ένα μόριο ή πραγματοποίηση και οργανώνοντας των ερευνητικών υπηρεσιών.
 

Ανάπτυξη διαδικασίας

 

Δυνατότητα να οργανωθεί η σύνθεση των περισσότερων αναζητημένων μορίων ή ακόμα και των τρεχόντων μορίων γρήγορα με τους μεσάζοντες τελικών προϊόντων & των μορίων που χαρακτηρίζονται καλά.

 

Η πείρα μας βρίσκεται στην ανάπτυξη σχετικών με των την διαδικασία παραμέτρων όπως ο πρόσκοπος διαδρομών, η βελτιστοποίηση διαδικασίας, η απομόνωση προϊόντων, ο καθαρισμός προϊόντων και η κλίμακα επάνω.

 

Η δυνατότητα να τακτοποιηθεί ο ανεφοδιασμός των προϊόντων με τη μη παραβίαση καθοδηγεί και μπορεί να εργαστεί με τη διαδικασία σας, ή να κανονίσει να αναπτύξει μια νέα διαδικασία επεξεργαστείτε την ανάπτυξη για να απλοποιήσετε και να βελτιώσετε τις δύσκολες ή ακριβές συνθετικές διαδρομές σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

 

Η υποστήριξη τεκμηρίωσης παρέχεται στους πελάτες μας την αγορά συγκεκριμένων μεσαζόντων τους για την προετοιμασία κύριων αρχείων φαρμάκων.

 

Η υπηρεσία FTE (πλήρες ωράριο αντίτιμο) είναι πάντα διαθέσιμη με πολύ λογικό κόστος. Χαρακτηριστικά, μια ομάδα που οδηγείται από τους πεπειραμένους φαρμακοποιούς Ph.D. θα διοριστεί στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Οι εβδομαδιαία εκθέσεις και το τηλεσυνέδριο χρησιμοποιούνται τακτικά για την επικοινωνία της προόδου προγράμματος.

 

Η καινοτόμος προσέγγισή μας στην ανάπτυξη διαδικασίας εξοπλισμών ή στο πρόβλημα πυροβολεί τις βοήθειες προβλημάτων οι πελάτες μας για να πετύχει.

 

Ένας επιτόπιος λογιστικός έλεγχος

 

Ένας επιτόπιος λογιστικός έλεγχος της κκπ θα προσδιορίσει οποιαδήποτε μη συμμόρφωση της κκπ (ανάλυση χάσματος) και θα συστήσει πώς πρέπει να εξεταστούν. Αυτό είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλιστεί ότι μια επιχείρηση είναι υποχωρητικός και ρυθμιστικός λογιστικός έλεγχος της κκπ έτοιμος.

 

Διευκολύνουμε τον έλεγχο της κκπ για τον εξοπλισμό, τους χώρους, τις χρησιμότητες, τις διαδικασίες και τις εγκαταστάσεις διαδικασίας.

 

Διευκολύνουμε στους λογιστικούς ελέγχους εργοστασίων περιοχών για να βεβαιώσουμε ότι οι φαρμακευτικοί μεσάζοντες παράγονται με συνέπεια και αυστηρά ελέγχονται για να συναντήσουν και εθνικό και τα διεθνή πρότυπα κατάλληλους για την προοριζόμενη χρήση τους. Βοηθάμε τις πηγές μας για να εξασφαλίσουμε ότι οι σχετικές ρυθμιστικές απαιτήσεις (FDA) καλύπτονται.

 

Η Co. βιοτεχνολογίας του Ναντζίνγκ Bangnuo, ΕΠΕ ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΈΠΕΙΑ το SWIFT, το VALUE ΠΟΥ ΒΑΣΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ την ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ σε ΌΛΟΥΣ τους ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ και αυτό καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για την υποβολή του αιτήματός σας μια εμπειρία που θα μπορούσε μόνο να συνοψίσει από τις λέξεις: «Μας εξετάστε για να πάρετε το καλύτερο μας».

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Bangnuo Biotechnology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. CPSS

Τηλ.:: 86-173-2709-3119

Φαξ: 86-25-5217-6286

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)